|
Романтик ЗМИ Турклуб Романтик ЗМИ
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
igord Член клуба
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2007 8:52 am Заголовок сообщения: Связки 2007 8-9 сентября |
|
|
7.8. Особиста-командна першість області з техніки гірського туризму “Зв’язки-2007”
7.8.1. Мета та завдання:
Перевірка тактичної, технічної і фізичної підготовки гірських туристів до походів;
Визначення найсильніших спортсменів та команд області;
Підвищення технічної і тактичної майстерності гірських туристів, а також популяризації гірського туризму серед молоді.
7.8.2. Учасники змагань:
Вік учасників – 16 років та вище.
Спортивна кваліфікація учасників – не менш II дорослого розряду.
Склад команди – 8 чоловік: 4 учасника, у тому числі 1 жінка; 2 – запасних; тренер-представник, суддя III категорії.
7.8.3. Програма змагань:
7.09.07 Заїзд та розміщення ГСК до 10-00. Підготовка дистанцій з 12-00 до 20-00; Заїзд та розміщення команд, робота мандатной комісії до 24-00.
8.09.07 Ознайомлення учасників з дистанціями, проведення жеребкування з 8-00 до 9-30. Урочисте відкриття змагань з 10-00 до 10-15. Командні змагання на окремих дистанціях з 10-30 до 19-00. Нарада ГСК з представниками команд з 20-00 до 21-00
9.09.07 Змагання з техніки з особистого заліку з 8-30 до 12-00. Підведення підсумків змагань з 12-00 до 13-00. Урочисте закриття змагань та нагородження переможців з 13-00 до 13-30. Від'їзд команд з 13-30 до 15-00
7.8.4. Дистанції змагань:
Змагання проводяться на дистанції II та III класу:
“Зв’язки” – довжина до 100 м;
Дистанції передбачають етапи вільного лазання , підйом та спуск по крутопохилій переправі, підйом з тріщині учасника засобами: нога-нога,грудь-нога, по дробинам, самопідйом; в‘язання носилок та підйом умовно потерпілого.
7.8.5. Спорядження:
особисте: - страховочна система з блокуванням мотузкою діаметром не менш 10 мм та 2 вусами для самострахування - 1шт.;
- карабін з муфтой - 9 шт.;
- каска захисна - 1шт.;
- рукавиці брезентові - 1 пара;
командне: мотузка діаметром не менш 10 мм та довжиною від 30 до 40м - 4 шт.;
комплект для в‘язання носилок, альпіністські дробини, подовжувачі та інше допоміжне спорядження
Усе нестандартне спорядження, застосовуване для проходження дистанції, повинне бути допущене з дозволу ГСК( зам. головного судді по безпеки).
7.8.6. Визначення результатів та нагородження:
на дистанції місце окремої зв’язки та команди взагалі визначається найменшим часом подолання перешкод з урахуванням штрафних балів за порушення відповідно Правил змагань; перше місце присуджується команді з найменшим сумарним часом.
загальне місце визначається сумою місць зайнятих командою на окремих дистанціях; перше місце присуджується команді з найменшою сумою місць.
Команди, які зайняли призові місця на окремих дистанціях, нагороджуються грамотами. Команди, які зайняли призові місця в загальному заліку, нагороджуються дипломами, а учасники грамотами та медалями;
Учасники, які зайняли призові місця в особистому заліку, нагороджуються коштовними призами.
7.8.7. Додаткова інформація:
Команди розміщуються в польових умовах і повинні мати все необхідне бівуачне спорядження для мешкання учасників і приготування їжі на примусах і т.і. (дрова відсутні);
Проїзд до місця змагань автобусом № 60 від ж/д вокзалу до аеропорту, потім автобусом № 16 до кінцевої зупинки, далі спуск до р. Дніпро до затопленого кар'єру.
На змаганнях установлений стартовий внесок у розмірі 5 грн від кожного учасника команди
Додаткова інформація про змагання по тел.: 772-59-00 Антон Хлисту (E-mail:groin@topol.dp.ua), 46-75-39 Олександр Біловол |
|
Вернуться к началу |
|
 |
igord Член клуба
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2007 8:57 am Заголовок сообщения: |
|
|
Тем кто хотел бы участвовать в Кубке Хортицы и не имеет 2-го разряда, желательно съездить поучаствовать.
Готов потренировать желающих в это воскресенье и на следующей неделе. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Черешник Очень активный участник
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2007 11:38 am Заголовок сообщения: |
|
|
igord писал(а): | Проїзд до місця змагань автобусом № 60 від ж/д вокзалу до аеропорту, потім автобусом № 16 до кінцевої зупинки, далі спуск до р. Дніпро до затопленого кар'єру.. |
во блин, а я забыл совсем про эти связки...
может тоже команду соберем.
правда судейство там очень своеобразное, матюкаться будет хотеться
если надумаете ехать - встретим и дорогу покажем  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
igord Член клуба
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2007 12:14 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Черешник писал(а): |
во блин, а я забыл совсем про эти связки...
может тоже команду соберем.
правда судейство там очень своеобразное, матюкаться будет хотеться
|
уже привык на всех этих ТхТ ругаться, давай, собирайтесь может вместе одолеем
Черешник писал(а): |
если надумаете ехать - встретим и дорогу покажем  |
Спасибо
Хотя что это я, мы ж с Анькой на Паливоду... |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Черешник Очень активный участник
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2007 12:22 pm Заголовок сообщения: |
|
|
igord писал(а): |
ну... не вами едиными жива машинка (я надеюсь)
наши вон тоже едут... видать все та же анька подбила  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
igord Член клуба
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2007 12:43 pm Заголовок сообщения: |
|
|
Черешник писал(а): | igord писал(а): |
ну... не вами едиными жива машинка (я надеюсь)
|
Естественно! просто выше я от себя говорил, как будто бы я еду А если бы не собрались на Паливоду поехал бы...
Какаято тяга появилась к ТГТ, интересно, к чему это  |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|